Etiquetes

dilluns, 17 de desembre del 2012

ACTIVITAT 4


Per a poder fer una activitat amb aplicacions de iPad i iPhone dirigida a nens de primària per a aprendre i practicar les habilitats matemàtiques com sumar, restar, multiplicar, dividir i resoldre problemes .
Hem pensat que podríem fer una gincama que consistiria en quatre grups, aquests grups s’aniran torna’n en quatre activitats les quals tindran l’objectiu de aconseguir punts, el grup amb més punts guanya.

La durada total de la gincama seria aproximadament de 2 hores. Cada activitat durarà 25 minuts. (Quatre activitats de 25 minuts i 20 minuts d’explicació)

Les quatre activitats es podrien classificar en dos grups: activitats tradicionals , i activitats més innovadores, on el més important són els avenços informàtics.

·         Una d’aquestes activitats serà resoldre unes fitxes personals(cada alumne del grup les farà de forma autònoma), els alumnes les hauran d’anar omplin, la puntuació en aquesta activitat dependrà del número de fitxes correctament respostes.

·    La propera activitat constarà en un joc matemàtic didàctic i interactiu  en grup, la puntuació d’aquest seria en funció del joc que s’escollís .
Exemple : un memory matemàtic on el número de punts és el mateix que el número de parelles aconseguides .



·       Una altra seria fer problemes mentals a partir d’un podcast on és repetiria només dos cops el problema que s’ha de resoldre en grup .
La puntuació anirà relacionada amb el número de respostes encertades correctament.

·       Per acabar un altre exercici seria jugar al Matemàtiques Ninja Lite, un joc divertit i interessant per a aprendre matemàtiques. Aquesta aplicació ofereix de forma gratuïta 15 jocs diferents amb 4 nivells de dificultat de manera que proporcionarà diversió il·limitada per al seu fill, indicant-los que l'aprenentatge és interessant i gratificant, però sobretot divertit.
També proporciona divertits efectes de so i 2 maneres de joc diferents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada