Etiquetes

diumenge, 9 de desembre del 2012

Marató TV3



La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la fundació la marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.I volen fer de la població catalana una població més solidaria .

Aquesta recaptació per a investigar és du a terme des de fa ja 20 anys i han investigat sobre temes molt diferents dels quals els més repetits(2 cops) són les malalties cardiovasculars , els trasplantaments , les malalties respiratòries i el càncer que enguany va per el 3r any de repetició.

Les recaptacions han anat augmentant considerablement  des del 2008 tot i que el any 2004 amb el tema del càncer és van recaptar quasi bé els mateixos fons que al any 2011,els dos a prop dels 9 milions d'euros .


La Marató d'aquest any està dedicat al càncer i el seu eslògan és: "La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no."

La idea d'aquest anunci és posar-se en la pell de les famílies que han perdut algú a causa del càncer i mostrar que, si això hagués passat més tard, probablement hi hauria hagut l'oportunitat de continuar vivint. De la mateixa manera que ara es pot lluitar per evitar que en el futur un càncer sigui el final de la vida.

El millor que és pot fer és ajudar perquè qualsevol dia potser ets tú el que et trobes amb un cas proper de càncer , si vols ajudar hi ha moltes maneres de fer-ho i per poc que sigui tot serveix .

Es venen llibres i discs dels cuals el 100 % és dedica a aquesta recerca , pots trucar i fer una donació voluntaria contactant a  http://www.tv3.cat/marato/atencio , trucant al 905 11 50 50 o bé fer els donatius al número de la caixa seguent <<2100 0555 31 0201001500>>

Si no pots ajudar amb diners o bé no només vols ajudar en metalic pots fer-te voluntari .Per més informació sobre aquesta opcio es pot entrar a aqueta web http://www.tv3.cat/marato/voluntariat


Si has participat amb la marató explican's com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada