Etiquetes

dimarts, 15 de gener del 2013

ACTUALITAT



ACTUALITAT: IMPRESORES 3D A CASA? 

 Abans de res us voldriem passar unes pàqines on apareix la inormació de la qual us parlarem.

http://www.antena3.com/videos/completos-noticias1/2013-enero-11-2013011100023.html

Per si voleu veure la noticia al complet (2a part al minut 11:50)

http://www.impresoras3d.net/

http://www.caddyspain.com/I3Dindex.htm
per si unicamnet voleu informació sobre el tema 

El dia 11 de gener de 2013 va sortir una noticia a antena 3 que donava com a vàlida una possible 3a revolució industria gràcies a la possible utilització d’impressores 3D a casa en qüestió de pocs anys  .

La veritat mai havíem sentit a parlar d’aquestes impressores i tenint en compte que poden ser la nostra realitat d’aquí poc temps ens vam posar a investigar .

Aquestes impressores tan avançades imprimeixen objectes tridimensionals , palpables y utilitzables. Es de gran ajuda per a arquitectes, maquetadors, o dissenyadors industrials o bé metges ja que la impressora permet crear en només uns minuts joguines, peces de maquinàries i fins i tot pròtesis i radiografies en 3D a mida real.

Hi ha moltes opinions sobre el tema  , alguns diuen que això farà desaparèixer  l’art de l’escultura  i ens farà més mediocres i d’altres que creuen que és un gran avenç que s’utilitzarà moltíssim en moltes àrees com per exemple la ciència .

Tu que creus ?

Deixa’ns la teva opinió

6 comentaris:

  1. Em sembla un gran avenç sense cap contra, la escultura no crec que es resenteixi ja que es una altra lliga diguem, es com qui posa bateria electrónica, fins i tot quan es un treball excelent i no es nota, a qui li agradava una normal abans de la seva aparicio s'en adona i en prefereix la real.
    Per un altre banda em sembla que podria suposar avenços bastant interesants sobretot des de la perspectiva dels estudiants de medicina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat jo perosnalment no li vec cap contra tampoc és més m'agradaria tenir-ne una ja a casa per a poder fer tot allò que necesiti en questions de moemnt però abans d'arribar a les nostres cases screc que el principal és que arribi a la medicina perquè poden salvar moltissimes vides grpàcies a això.
      Moltes gràcies per el comentari i animem a tots a donar la vostra opinió .

      Elimina
  2. jo crec que es un bon invent i que pot ser realment útil en determinades professions. A més no vec que pugui ser una amenaça per a l'escultura, ja que a les persones que veritablement els hi agrada continuarant preferint una obra, que no qualsevols cosa impresa. considero que si pot ser útil per la medicina, ja es un gran invent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igual que he dit al comentari anterior crec bastant el mateix medicina primer.
      Moltes gràcies per el comentari i us seguim animant a donar la vostra opinió

      Elimina
  3. Ho trobo increíble com la tecnología avança tant rapid, per el camp de la investigació i les professions de medicina arquitectura etc. Crec que sera un gran avanç i una nova manera de enfocar les coses, magradaria moltisim tindra una a casa encara que per un altre banda trobo que si fas les coses per tu mateix et sents mes realitzat, pero torno a dir que pel camp de la medicina sera un gran avanç.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hem sembla que tots pensem el mateix de moement tots els comentaris n'estan a fabor

      Elimina