Etiquetes

divendres, 23 de novembre del 2012

Activitat 2

THE MACHINE IS US/ING US








En el vídeo The Machine is Us/ing Us es comenta primerament que la informació és molt més fàcil de difondre virtualment que en escrits manuals, que a més et comunica molt fàcilment amb enllaços relacionats amb el mateix tema, a diferència dels escrits manuals que únicament t'aporta la informació que conté el llibre/revista/diari etc, i per complementar la informació has de buscar en una altra font nova.

En fer una valoració sobre el vídeo anterior ens hem trobat en divergència d'opinions.

Per una banda, algunes pensem que les pàgines web i les TIC són molt favorables, ja que aporten molta més informació nova, contrastable, de qualitat i de manera molt més còmoda, ràpida i eficaç. Però per tal que aquesta informació digital sigui del tot positiva cal que nosaltres tinguem el coneixement necessari per saber utilitzar-les adequadament, ja que les tecnologies per sí soles no milloren, sinó que és l'ús que en fem nosaltres d'aquestes les que les fan millorar, perquè nosaltres som la web!
En l’àmbit de l'educació l'ús d'aquestes webs digitals i noves tecnologies, pot ser una eina molt profitosa i innovadora que pot despertar l'interès dels alumnes per aprendre d'una manera més amena i del seu interès i que complementa amb l'ensenyament tradicional.
Per contra, algunes pensem que la web ens ha produït una necessitat que abans no és tenia, sí que podem dir que la web ens facilita molt les coses de fet amb una sola pàgina web pots accedir a altres per mitjà de links de la  anterior i si aquesta és una web fiable és molt més ràpid . Aquesta és una altre ,quina és la web fiable ? perquè avui dia qualsevol persona pot fer blogs i o modificar informació de llocs on és sol penjar informació. Aleshores creiem que el millor és no tancar-se en el passat però tampoc deixar-lo de banda sinó què el millor és fer una cosa en la que tant el paper com la xarxa ens proporcionin allò que necessitem .

Què en penseu ?

2 comentaris:

  1. Des de el nostre grup, pensem que les TIC són una bona eina per treballar dins l'aula. Per exemple, les pissarres electròniques fan que l'ensenyament sigui més dinàmic. Però el problema de les TIC és que s'han de saber utilitzar i treure profit, per això pensem que com a futurs educadors que treballarem amb les TIC una de les nostres tasques és ensenyar als nostres infants a donar un bon ús a les TIC

    ResponElimina
    Respostes
    1. crec que l'obejectiu que tenen avui dia els nostres professors és a que tinguem ven clar que la tecnologia és el nostre futur tant en àmbit tecnològic, social,educatiu... I ens hem d'espavilar
      Gràcies per el vostre comentari

      Elimina